Logo Grival Green
Logo Agronutrition

AZO-SPEED Amino

AZOT - MAGNEZIU - SULF

TEHNOLOGIA AZOTULUI
FORMULATĂ, CONTROLATĂ ȘI EFICIENTĂ

O tehnologie pentru a stimula metabolizmul natural al plantelor.
AZO-SPEED Amino  îmbunătățește omogenitatea şi calitatea recoltei

Compoziție:

Macroelemente (%): 

N (total) – 23,2 incl. 

Azot ureic – 15,4; MgO – 2,5; SO3 – 5,1;
Aminoacizi liberi – 50 g/kg

Formă: Lichidă

Ambalaj: 10L

Compoziție:

Macroelemente (%): 

N (total) – 23,2 incl. 

Azot ureic – 15,4;
MgO – 2,5; SO3 – 5,1;
Aminoacizi liberi – 50 g/kg

Formă: Lichidă

Ambalaj: 10L

consultanță 
calificată

DISTRIBUITOR EXCLUSIV ÎN REPUBLICA MOLDOVA  „GRIVAL GREEN” SRL

Performanță

Coeficientul de absorbţie foliară al azotului îmbunătățit în comparație cu soluțiile clasice de uree

Selectivitate

Conținut de uree formaldehidă şi conţinut foarte scăzut în biuret pentru a evita riscurile de ardere

Doză mică / ha:

Doar 2-3 L/ha, cu posibilitatea de a pulveriza la volume mici (100 litri de apă /ha)

Proprietăți de umectabilitate

Nu recristalizează pe frunză, ceea ce duce lareducerea riscurilor de arsură

Proprietăți tensioactive ridicate

Acoperire bună şi repartizare a produsului pe frunze

Prietenos pentru mediu

Mai puține reziduuri de azot după recoltare

Azot cu eliberare lentă MgO/SO3   Selecție de AMINOACIZI

Cunoştinţele AGRONUTRITION te însoțesc, în toate etapele de creştere, pentru a defini o bună soluție nutriţională, care să permită culturii tale să obţină maximul potenţialului natural

APLICARE FOLIARĂ

CERIALE

DOZĂ: 2-3 L/ha în minim 100 L apă

De la al doilea nod (odată cu erbicidatul) până la burduf și apoi de la apariția frunzei stindard până la înspicat

PORUMB

DOZĂ: 2-3 L/ha în minim 100 L apă

1-2 aplicări după răsărit, începând cu stadiul de 4-6 frunze

FLOAREA SOARELUI

DOZĂ: 2-3 L/ha în minim 100 L apă

1-2 aplicări incepând cu stadiul de 4-6 frunze

consultanță calificată

AZO-SPEED

obiective

Optimizează nutriția cu azot a boabelor pentru a crește randamentul și conținutul de proteine la grâu de toamnă sau pentru a îmbunătăți duritatea la grâul dur.

Garantează disponibilitatea imediată a azotului în condiții de secetă. A se utiliza în completarea sau înlocuirea ultimei fertilizări cu azot.

Poate fi asociat cu ultimul fungicid pentru a optimiza producția și indicii de calitate.

FORMULARE COMPLETĂ 

AZOT, MAGNEZIU ȘI SULF

1

AZOT

Azotul este un element vital pentru creşterea plantelor. Este o componentă majoră în proteine, enzime şi acizi nucleici și se află în centrul moleculei responsabile de fotosinteză şi clorofilă.O medie de 80% din azotul unei plante este împărţit în proteine, 10% în acizii nucleici, 5% în aminoacizi şi 5% în ceilalți compuși.

2

SULF

Sulful este un component indispensabil al aminoacizilor specifici (cisteină, cistină şi metionină). În caz de deficiență, compușii azotati rămân sub formă de azotat.
Conținutul de sulf al bobului influențează cantitatea şi calitatea proteinelor, dar şi duritatea boabelor.

3

MAGNEZIU

Magneziul se află în centrul clorofilei, piesa de prezentare a fotosintezei. 20% din magneziu vegetal este localizat în cloroplaste. Deci este indispensabil funcționării sale fiziologice. Cu cât conținutul de magneziu este mai mare, cu atât MMB va fi mai important.

TEHNOLOGIA AZOTULUI
OPTIMIZAT, CONTROLAT

Soluție de îngrăşământ cu
azot, cu un nou compus tehnologic.

Această formulare cu azot cu eliberare lentă rămâne activă pe suprafața frunzei sub formă lichidă mult mai mult decât produsele convenționale pe bază de uree.

Această sursă de azot s-a dovedit a fi un compus mai sigur şi mai eficient pentru aplicarea directă pe frunzişul plantelor.

2 FORME DE AZOT

Azotul cu eliberare lentă formează o legătură chimică puternică, care eliberează azot lent pentru o mai bună absorbţie şi translocare:

33%

Azot cu eliberare lentă

67%

Azot sub forma 
de uree

DE CE SE APLICĂ AMINOACIZII FOLIAR?

AMINOACIZII SUNT O SURSĂ NATURALĂ DE AZOT ORGANICPENTRU PLANTĂ

AMINOACIZII SUNT ELEMENTE STRUCTURALE DE BAZĂ ALE PROTEINELOR.

Proteinele participă laaproape toate reacțiilechimice ale organismelor vii.

SALVAREA ENERGIEI

Planta reacţionează la lipsa aminoacizilor printr-o cheltuială energetică mare, deoarece trebuie să le producă. Aminoacizii servesc ca și „cărămizi” în metabolismului plantelor, ele putând fi încorporate ca atare în structura celulară

SURSE DE AZOT

Un aminoacid este compus dintr-o grupare amină NH2, o grupare carboxil COOH şi un radical R.

LOCAȚIA

mun. Chișinău, str. Mihail Sadoveanu 12/1, of. 106

E-MAIL OFICIU

office@grival.md

TEL. OFICIU:

+373 79 228 855

TEL. CONSULTARE:

+373 79 425 701

© 2019-2024 „GRIVAL GREEN” SRL all right reserved

Distribuitor exclusiv R. Moldova - „GRIVAL GREEN” SRL 

Producător - „Agronutrition” S.A., Franța